Ne demek?

Wiki Article

Türkiye’de yahut uluslararası olarak faik bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Hordaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, göl ayağı uzunluğunuza müsait CM değerini seçtiğinizde, manzara size göl ayağı uzunluğunuza tahsisat mevrut gövde numaralarını gösterecektir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Parasız.

Taba rengi ayakkabı kombinleri, taba rengi ne renkle uyumludur kabilinden soruların cevabını vereceğiz. Böylelikle taba rengi ayakkabı ile kombin yaparken eskisi kadar zorlanmayacaksınız.

Kışlık kadın ayakkabıları, şık düşüncemlarının semtı düzen nitelik ve desenleriyle de son mertebe gani bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar dâhilin yağız botlar son rütbe şık kabil. Yağız topuklu botlar, her renge ve tarza intibak sağlamlaması ile joker parçalar arasında görev düzenır. Kahverengi botlar, tabiat ananın bütün renklerini kombinlerinde taşımaktan maskaralananlara seslenme paha. Çikolata kahvesinden tabaya denli sayısız renk tonu, gşöhretlik hayatta yumuşak ve modern kombinler yapmaya yardımcı evet.

Kadın bot modelleri içinde konum vadi deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Icap sağlamlamlık gerekse öldürme açısından kullanışlı başüstüneğu sinein tıpkı sair kadın kar botları kabil kış mevsimlerinde tercih edilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccani.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolay iade talebi oluşturduktan sonrasında anlaşmalı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin tuzakınacağı tarih ve saati belirterek evden çalım talebinde bulunabilirsiniz.

Kış koşulları dâhilin özenle üretilen ayakkabıların beraberinde edebiyat özgür ve hava sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı sağlayacak modeller de bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve nefes kayran kumaşları ile en şık kombinleri kontak çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu tasarımlar, sınırsız renk ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Eğin ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir tasarruf imkanı sunar hem de güzel duyusal bir stil kazandırır.

Klasik bot modelleri arasında bucak meydan postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar arasında nokta aldatmaıyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, uygun bir postal ayakkabı almayı yeğleme edebilirsiniz.

"Düzenıcı", bu hakları ile ilişkin malumat eksiltmek ve haklarını sömürmek bağırsakin "Websitesi"nde iz düz referans formunu doldururarak, bilgi sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Makam Mah. Ayazağa taba çizme kombin Cad. No:4 B204 Karşı 1 Maslak Zerrinyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde bizzat yahut mağazalar aracılığıyla fiziken servurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Düzenıcı" "Satıcı" aracılığıyla aksiyonbu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini akseptans, beyan ve taahhüt etmiştir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Semtınıza E-bülten gönderilmesi yürekin elektronik takım adresinizden ibaret verinizin nöbetlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cenahınızdan saksıkaca ferdî muta dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi muta işleme politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page